REBOZO MASSAGE
30 min. € 35

Deze massage is een hele bijzondere om te ervaren. Je ervaart een gevoel van diepe ontspanning en gevoel van geborgenheid, doordat de doek om je heen wordt geslagen en de masseur je in de doek draagt en wiegt. Het dragen is niet letterlijk optillen, maar je krijgt wel het gevoel dat je veilig bent en jezelf mag laten gaan. Deze behandeling is ook te combineren met een zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage, burn-out massage, hoofdpijnklachten massage, nek/schouder/rugmassage en fibromyalgie massage.

Het is een bijzonder fijne manier van ontspanning. Geschikt tijdens zwangerschap, tijdens weeën(ook mogelijk te boeken tijdens bevalling of het de partner te leren om dit toe te passen tijdens bevallen),  goed bij bekkeninstabiliteit, harde buiken, rugklachten, hoofdpijnklachten, schouder-en nekklachten, vermoeidheid, burn-out etc. De doek is voor heel het lichaam geschikt te gebruiken.

Even wat achtergrondinformatie over de Rebozo doek. De doek vindt zijn oorsprong in Zuid-Amerika. In landen als Mexico en Guatemala worden deze doeken al eeuwen gebruikt, als draagdoek om de buik en later om de baby te ondersteunen. Aanbevolen door Doula’s en verloskundigen.

De praktijkruimte is rustgevend ingericht met zachte verlichting en licht geurende lavendelolie diffuser. De massagetafel is zeer comfortabel. Verder word er een verzorgende massageolie gebruikt van het merk Volatile.

Vertrouwen tussen jou, als klant en mij, als wellness masseur staat bovenaan.

Deze massage kan je boeken op mijn praktijk te Gorinchem-Oost(gratis parkeren).  Je bent van harte welkom om jouw eerste afspraak te boeken en te ervaren hoe fijn dit voor jou kan zijn. 

Heb je toch nog vragen? Stuur een berichtje via email of Whatsapp