SHANTALA BABYMASSAGE DOOR MASSEUR
thuis 60 min. € 75
praktijk 60 min € 60

Babymassage is een positieve manier om jouw baby te helpen met contact maken, ontspannen en voor diverse klachten, zoals buikkrampjes, overstrekken, beter leren ontspannen, obstipatie(verstopping) en huilen zonder of met een duidelijke reden.

Ook stimuleert een babymassage de bloedsomloop, de zintuigen, het voelen van het eigen lichaam en een betere ontwikkeling van de spieren. Wanneer babymassage regelmatig wordt toegepast zal jouw baby het herkennen. Dit geeft dan steeds sneller de ontspanning, die goed is voor jouw kind, maar ook voor jouw eigen welzijn. Het geeft jezelf namelijk ook een ontspannen gevoel om te zien dat jouw kleine zo ontspannen en tevreden wordt door deze massage.

Mijn advies is deze massage lekker in jouw eigen huis te boeken. Dit, omdat het voor de kleine en ouder(s) fijn is om in de eigen bekende omgeving te zijn met bekende geuren van thuis. Deze massage is wel mogelijk op de massagepraktijk te Gorinchem. Dit is altijd in overleg. 

Tijdens dit geboekte uurtje wordt er voldoende tijd gemaakt voor vragen, een drinkmoment en een luierverschoning. Alles in alle rust en met gezelligheid. Mocht je zelf ook graag het willen proberen tijdens dit uur, dan mag dit altijd.

Alles gaat altijd in overleg met jou en het doel is een gezellig en ontspannen uur babymassage te ervaren.