HOOFDPIJN MASSAGE
30 min. €37,50 /60 min. € 60

Deze massage is gericht op de verlichting van hoofdpijn en eventuele nekklachten en kan ook worden gecombineerd met een ontspanningsmassage.

Hoofdpijn kan heel veel oorzaken hebben. Het beste is uiteraard om aan de bron ervan te werken. Een goede hoofdmassage zal zeker bijdragen aan meer ontspanning in het hoofd. Stress en spanningen hebben vaak een direct effect op jouw hoofd en nek, wat zich uit in hoofdpijn of nekklachten. In deze massage wordt de hoofdhuid en de nek gemasseerd, waarbij de haren ook worden geborsteld. Dit geeft een heerlijk, ontspannende sensatie op het hoofd. Ook worden voorhoofd en kaaklijn meegenomen in de massage, omdat hier veel spanningen kunnen worden opgeslagen(denk aan tanden op elkaar geknepen houden of tandenknarsen). 

De praktijkruimte is rustgevend ingericht met zachte verlichting en licht geurende lavendelolie diffuser. De massagetafel is zeer comfortabel. Verder word er een verzorgende massageolie gebruikt van het merk Volatile.

Vertrouwen tussen jou, als klant en mij, als wellness masseur staat bovenaan.

Deze massage kan je boeken op mijn praktijk te Gorinchem-Oost(gratis parkeren).  Je bent van harte welkom om jouw eerste afspraak te boeken en te ervaren hoe fijn dit voor jou kan zijn. 

Heb je toch nog vragen? Stuur een berichtje via email of Whatsapp