Wie ben ik?

Ik ben Greetje Smid, een empathische, vrolijke vrouw, moeder van twee lieve volwassen kinderen en al sinds 1991 woonachtig in Gorinchem-Oost. Ik ben geboren in Dalem en ik kom uit een liefdevol gezin met nog twee oudere broers. Mijn beide ouders zijn nog steeds woonachtig in mijn ouderlijk huis en gezond en wel al meer dan 63 jaar gelukkig getrouwd.

Al van jongs af aan ben ik een creatieve, liefdevolle ziel op zoek naar de ultieme manier dit vorm te geven. En zo kon ik mijzelf in de zomer van 2019, na een gedegen opleiding. met trots Wellness masseur en docent Shantala babymassage noemen. Sinds 1 januari 2020 ben ik  eigenaar van deze prachtige praktijk  te Gorinchem- Oost. Hiermee kan ik mijn liefde, energie en gedegen kennis delen, wat mijn hart vult met geluk. Jou te zien ontspannen in dat uurtje voor jezelf  en relaxed zien vertrekken is prachtig. Of voor jouw baby en jou, als ouder, handgrepen te geven voor meer ontspanning en rust met én voor jouw kindje én jezelf!

Wat heb ik jou te bieden?

Je kunt mij boeken voor een heerlijke massage op mijn praktijk te Gorinchem-Oost. Mijn ruimte is rustgevend en sfeervol ingericht met een lavendel geur diffuser en gedimd licht. De massagetafel ligt comfortabel en is geschikt tot 200 kg.  

Gezien de drukte in mijn praktijk ben ik inmiddels gestopt met ambulant werken aan huis. Een massage aan huis kan alleen nog geboekt worden op speciaal verzoek en hierbij geldt een tarief van € 85, indien je binnen Gorinchem woont. Daarbuiten worden reiskosten in rekening gebracht.

Babymassage aan huis is wel mogelijk aan huis te boeken, aangezien mijn massagetafel niet meegenomen hoeft te worden. Je kunt via het contactformulier informatie hierover inwinnen. 

Er zijn diverse massage mogelijkheden, zoals ontspanning, klachtbehandeling, zwangerschap, hoofdpijnklachten, slaapproblemen, fibromyalgie klachten, burn-out klachten, deelmassages, zoals onderarm/hand en onderbeen/voet. Deelmassages kunnen ook worden toegevoegd in een 60 minuten massage naar keuze. Hiervoor kun je kijken bij *behandelingen*.

Je kunt mij ook als docent Shantala babymassage boeken voor een leuke, leerzame workshop Shantala Baby massage, maar ook voor een éénmalige sessie van 60 minuten.  Voor meer informatie, klik hier.

Ik werk met de essentiële oliën van Volatile op basis van amandelolie. Bij allergie voor noten gebruik ik een plantaardige olie. Dit gaat altijd in overleg met de klant. 

Warme groet,

Greetje