FIBROMYALGIE MASSAGE
60 min. € 60 /30 min. € 37,50

Deze massage is specifiek gericht op mensen met chronische pijnklachten, zoals fibromyalgie, maar ook geschikt voor mensen met andere chronische pijnen. Fibromyalgie geeft chronische pijnen aan de weke delen, zoals bindweefsel en spieren. Het accepteren van het hebben van deze aandoening is vaak een hele weg om daar te komen. Ook hierin kan deze massage jou helpen. Jij, als mens en klant, doet er toe en je mag je volledig geaccepteerd voelen in mijn praktijk.

Deze massage vermindert stress en pijn in het lichaam en bevordert het slaappatroon. Het is goed deze massage regelmatig te laten uitvoeren om de pijnklachten en/of slaapklachten te kunnen verminderen en meer ontspanning in jouw lichaam en in jouw hoofd te krijgen. 

De praktijkruimte is rustgevend ingericht met zachte verlichting en licht geurende lavendelolie diffuser. De massagetafel is zeer comfortabel. Verder word er een verzorgende massageolie gebruikt van het merk Volatile. Voor de 1e afspraak plaatsvindt ontvang je een vragenlijst via Whatsapp om zo goed te kunnen inschatten of je een massage mag ontvangen. Ook kan je hier eventuele vragen te stellen. Verder hoef je niets meer te doen dan te ontspannen. Vertrouwen tussen jou, als klant en mij, als allround masseur staat bovenaan.

Deze massage kan je boeken op mijn praktijk te Gorinchem-Oost(gratis parkeren).  Je bent van harte welkom om jouw eerste afspraak te boeken en te ervaren hoe fijn dit voor jou kan zijn.