BUIKKLACHTEN MASSAGE
30 min. € 37,50

Deze massage is gericht op buikklachten en te boeken als deelmassage of als onderdeel van een 60 minuten massage.

In de buik verwerk je niet alleen je voedsel, maar ook je emoties en gevoelens. Door bijvoorbeeld stress van werk of heftige emotionele periodes in je leven kunnen deze spanningen zich ophopen in je buik, wat klachten veroorzaakt. Dit is wetenschappelijk vastgesteld.

Buikklachten, die zoal kunnen optreden zijn obstipatie, krampen, diarree of een opgeblazen gevoel.

Een buik massage kan hierin verlichting geven. Door de buik zacht te masseren worden de darmen gestimuleerd en geeft dit de buikspieren extra ontspanning. 
Hierdoor ontstaat er een positief effect op de doorbloeding en afvalstoffen worden beter verwerkt door het lichaam.

Eventuele geluiden in de buik of een verdwaald windje die ontsnapt kan gebeuren en hiervoor hoef je jezelf niet te schamen. Dit is geheel te verwachten en normaal 🙂

Een buik massage werkt het meest effectief bij regelmatige herhaling en wordt het beste gecombineerd in een 60 minuten ontspanningsmassage. Uiteraard altijd alles in overleg met jou als klant en mag je vertrouwen op een veilige omgeving.

Deze massage is te boeken op de onze massagepraktijk te Gorinchem- Oost.

De massage wordt gegeven op een comfortabele, verwarmde massagetafel met verzorgende massageolie en een fijn spa achtergrondmuziekje. Verder hoef je niets meer te doen dan te ontspannen. Vertrouwen tussen jou, als klant en mij, als allround masseur staat bovenaan. 

Klik op de onderstaande link om te boeken of stuur direct een Whatsapp om te boeken.